FREDRIKSSONS SMAKGLÄDJE

Guldmedalj till Fredrikssons i SM i mathantverk - vår Hallon & lakrits marmelad är bäst i Sverige!

Guldmedalj till Fredrikssons i SM i mathantverk - vår Hallon & lakrits marmelad är bäst i Sverige!

Vi på Fredrikssons älskar marmelad och genuint mathantverk! Nu vet vi att den inte bara är bästa marmeladen på Öland och i Kalmar, utan bäst i Sverige också! Vid svenska mästerskapen i mathantverk som avgjordes på Högbro bruk under onsdagen 16 oktober så fick Hallon & lakritsmarmeladen guldmedalj i klassen kryddad marmelad. Tävlingen arrangeras av nationellt centrum för mathantverk Eldrimner och är öppen för de nordiska länderna.

Juryns motivering: ”En marmelad med utmärkt konsistens och goda balanserade smaker.” (www.eldrimner.com). 

Vi vet dock redan att våra kunder älskar den och att den är en storsäljare i våra Smakglädje-butiker. 

-       Vi är jätteglada och guldmedaljen bekräftar att det inte är en slump - alla våra kunder vet – den är jättegod - bara äkta vara!

Fredrikssons har under den korta tid som verksamheten bedrivits fått flertal medaljer: tre guld- och två silvermedaljer i SM i mathantverk, samt  utvalts att vid flera tillfällen leverera till Nobelfestligheterna och finns enbart representerade hos litet antal genuina besöksmål och slott. 

Vi har vår butik på kungliga Sollidens slott och medverkar under hösten vid några julmässor. Vår nya webb-handel gör att våra marmeladälskare runt omkring i landet (och internationellt) kan beställa våra godsaker. Nu sprider vi äkta Smakglädje! De finns på www.fredrikssons.eu.

Nu firar vi med champagne och marmelad!

Mona & Christer Fredriksson

Läs mer på www.eldrimner.com