FREDRIKSSONS SMAKGLÄDJE

Gnistrande smaker i vårt vinterland!


Smakglädje när den är som bäst! När vintern omsluter oss, så är det läge att njuta av Fredrikssons alla godsaker. Varm glögg under adventstid eller att ta med sig i termos på skidutflykten. Godsaker att njuta av i mötet med familj och vänner eller att bara mysa till kvällstéet framför brasan. Våra goda marmelader, vår prisbelönta glögg och mycket annat förgyller alla sammanhang!

Välkommen till vår "Smakglädje-holk" på Sjöliden 37 i Kalmar. Den är öppen dygnet runt och du botaniserar bland marmelader, grillsåser, oljor, kryddor och mycket mera och betalar med Swish.

Våra kvalitetsmarmelader tillverkas av råvaror som vi väljer ut. De förädlas i liten skala med hantverksmässiga metoder av oss själva.
Vi vill sprida smakglädje och därför lägger vi ner mycket omsorg på smaksättningarna. Välj av paketen nedan för garanterad smakglädje!

Nu ser vi fram emot ett nytt år! Vi har redan börjat koka inför årets säsong, så det kommer att finnas mycket godsaker när vi öppnar Solliden-butiken den 8 maj. Snart...

Beställningar i web-shopen mellan den 21/2-27/3 levereras efter påskhelgen!
Möt oss även på Påsk på Himmelsberga den 29-30/3 kl 11-16. Alltid trevligt och mysigt!

Mona & Christer