FREDRIKSSONS SMAKGLÄDJE

Sommarkänsla.


Smaka på ordet…visst känns det bra! Sol och sköna lata dagar med att njuta av blomsterprakten, fjärilarna och friska bad. Att göra strövtåg i omgivningarna, ta en gofika på balkongen eller i trädgården, slå sig ned runt grillen och utforska god mat och dryck. Vi på Fredrikssons vill bidra till din sommarkänsla. Våra produkter kanske kan ge dig inlevelse och upplevelse. Precis som du ger oss en medlevelse. Tillsammans skapar vi smakglädje att dela, var du än är och hur du än gör. Låt oss skapa sommarkänsla! Ha en riktigt skön sommar!

Är du på Öland så mycket välkommen till Smakglädjebutikerna vid Sollidens slott och Byxelkroks hamn! Riktig sommarkänsla och godsaker utlovas! Butikerna är välfyllda med våra godsaker, inte minst Mona såsen, och många nyheter. Vi har öppet Smakglädje dagligen vid Solliden redan nu och i Byxelkrok från midsommar.

Välkommen även till vår "Smakglädje-holk" på Sjöliden 37 i Kalmar. Den är öppen dygnet runt och du botaniserar bland marmelader, grillsåser, oljor, kryddor, glögg och mycket mera och betalar med Swish.

Våra kvalitetsmarmelader tillverkas av råvaror som vi väljer ut. De förädlas i liten skala med hantverksmässiga metoder av oss själva.
Vi vill sprida smakglädje och därför lägger vi ner mycket omsorg på smaksättningarna. Välj av paketen nedan för garanterad smakglädje!

Mona & Christer