FREDRIKSSONS SMAKGLÄDJE

Smakglädje är Skördefest!


Nu laddar hela Öland för Skördefest. En härlig fest i flera dagar med mycket att uppleva. Hos oss har vi Skördefest året om med våra goda marmelader, grillsåser och annat som ger äkta smakglädje! Naturligtvis har vi nu laddat extra mycket med nykokta godsaker som marmelader, vår prisbelönta glögg inför höstens mysiga kvällar och mycket annat! Möt oss på Skördefesten i Smakglädje-butikerna vid Sollidens slott och Byxelkroks hamn samt på Fårets dagar på Borgholms slott!

Välkommen till Smakglädjebutiken vid Sollidens slott har öppet dagligen kl 11-16 t.o.m. 1/10. Smakglädje vid Byxelkroks hamn är öppen "Regatta-lördag" 23/9 kl 12-15 samt under Skördefesten. Här finner du alla våra marmelader, grillsåser, honung och annat gott! Lokalt mathantverk på ett ställe! Naturligtvis med flera nyheter.

Välkommen även till vår "Smakglädje-holk" på Sjöliden 37 i Kalmar. Den är öppen dygnet runt och du botaniserar bland marmelader, grillsåser, oljor, kryddor och mycket mera och betalar med Swish.

Våra kvalitetsmarmelader tillverkas av råvaror som vi väljer ut. De förädlas i liten skala med hantverksmässiga metoder av oss själva.
Vi vill sprida smakglädje och därför lägger vi ner mycket omsorg på smaksättningarna. Välj av paketen nedan för garanterad smakglädje!

Öppettider Skördefest torsdag 28/9 - lördag 30/9 kl 10-17 och söndag 1/10 kl 10-16. Välkommen!

Mona & Christer