FREDRIKSSONS SMAKGLÄDJE


NYHET! - Lyxiga praliner från Calmare pralineri129 kr

PRALINER FRÅN CALMARE PRALINERI - MED PASSION FÖR CHOKLAD!

Följ med på en pralinresa. Varje pralin har en historia att berätta.

Dess smaker kommer av inspiration från jordens alla hörn. Upplevelserna och människorna, naturen och konsten.

Det är en ask av glädje, passion, dramatik och överraskningar.

Unna dig att njuta av det goda och låt dig dras med på en upptäcktsfärd in i chokladens underbara värld.

Nu erbjuder vi i samarbete med Calmare pralineri de mest utsökta praliner du kan finna - en fröjd både för öga och gom. Pralinerna när handgjorda med de bästa råvarorna och finaste chokladen. 

Vid tillverkningen av praliner används främst choklad av det franska märket Michel Cluizel. Det är choklad från flera olika platser i världen men som har gemensamt att den är baserad på högkvalitativa kakaobönor med fyllig chokladsmak, något de fått många internationella utmärkelser för. Chokladen görs av äkta kakaosmör, äkta Bourbon vaniljstång och man använder raps istället för soja som emulgeringsmedel (vilket används i de flesta andra chokladsorter). Deras kvalitetsmärkning ”Noble Ingredients” garanterar detta. 

Pralinernas smaksättning är alltifrån att enbart ha chokladens egen smak till ädla drycker, smakrika fruktpuréer och diverse kryddor. Detta i kombination med kola, karamell, marmelader, kex och nötter med mera gör de kompletta. All tillverkning sker för hand och i liten skala i Kalmar av Magdalena Åkesson, en del av av Fredrikssons familjen.

Varje pralin har en historia att berätta. En pralin kan vara som en trygg charterresa (len mjölkchoklad) ett äventyr i Sydamerikas djungler (mörk choklad med chili) en weekend i Skottland (rökig whiskey såklart), all inclusive i Spanien (flera lyxigare lager), exotiska Aruba (kokosnöt från en paradisstrand) eller det enkla och typiskt nordiska (hjortron och blåbär). Så unna dig att njuta av det goda och låt dig dras med på en upptäcksfärd in i chokladens underbara värld. 

Läs mer på www.calmarepralineri.se

Pralinernas utseende beror på smaksättning och därmed kan utseendet avvika från exempelbilderna ovan men mängden utifrån valt alternativ är densamma.

INGREDIENSER: Kontakta oss för aktuell ingrediensförteckning till pralinsortiment för just denna ask/leverans!