FREDRIKSSONS SMAKGLÄDJE


Vad finns i paketen?

Varje paket innehåller två stora burkar á 250 gr/212 ml och en liten burk á 120 gr/106 ml. Storleken på respektive sort framgår av presentationen av varje produktpaket. För glöggen är det tre flaskor á 375 ml.


Tillsatser, e-nummer, konserveringsmedel, syltsocker, gelatin, laktos, gluten?

Det finns inget av detta i våra produkter! Alla våra produkter är certifierade av Äkta vara, vårt marmeladeri/produktionskök och biodling av KRAV, vårt mathantverk av Eldrimner. Alla produkter är OK för dig som väljer vegan- & vegetarisk mat, gluten- & laktosfri mat samt naturligtvis för alla som vill ha en äkta smakupplevelse utan tillsatser! Se innehållsförteckningen.


Hur är paketen förpackade?

Produkterna är paketerade i ett exklusivt och designat marmeladrör av papp färdiga att överlämna som present. Burkarna är inslagna i svart silkespapper. Marmeladröret har en fin etikett och inuti finns en folder med presentation av FREDRIKSSONS marmeladeri, beskrivning av ingående produkter och ett recept. Gäller ej glöggen som vi får paketera på annat sätt för att klara transporten.


Hur levereras paketen?

Marmeladrören är inslagna i bubbelplast och har sedan ett skyddande lager av wellpapp. Dessa levereras av fraktbolaget DHL till en DHL service point nära dig.


Hur vet jag att paketen är på väg?

När vi mottagit din beställning för du ett mail med bekräftelse från beställningssystemet. När vi gjort iordning och skickat din beställning får du en avisering från oss att leveransen är på väg. Denna innehåller även spårningsnummer, så du kan följa ditt paket på www.dhl.se. När ditt paket anlänt till din DHL service point får du mail eller sms från DHL var det finns att hämta.


Vad händer om paketen inte kommer / aviseras från DHL?

De allra flesta paketet kommer fram på 2-4 dagar. Har det gått mer än en vecka från att vi aviserat att leveransen är på väg från oss, så kontakta oss direkt (tfn 0735-308260, [email protected]) så undersöker vi vad som hänt.


Vi är ett företag som vill göra en större och specialanpassad beställning?

Varmt välkomna till oss! Ingenting är omöjligt, vi gör nästan vad som helst för att lösa dina önskemål. Tag kontakt för en första dialog! Tfn 0735-308260, [email protected]