FREDRIKSSONS SMAKGLÄDJE

"Pop-up" Smakglädje-butik för FREDRIKSSONS i Kalmar centrum

"Pop-up" Smakglädje-butik för FREDRIKSSONS i Kalmar centrum

Väntan är över för Kalmarborna som längtar efter lokalt mathantverk i Smakglädjebutiken. Fram till jul så finns nu en Smakglädjes Glögg- & presentbod på Jenny Nyströms jul vid Jordbroporten i Kalmar centrum. Samtidigt lanseras e-handel med exklusiva och unika presentrör.

- Vår glögg- och presentbod är minimalistisk till storleken, men erbjuder ett stort urval av genuina och julinspirerade produkter som man inte hittar någon annanstans. Detta lockar medvetna och matintresserade kunder, säger Mona Fredriksson.

Vi är särskilt stolta över vår juleglögg som har vunnit medalj i SM i Mathantverk och är efterfrågad av många, inte bara i juletid. Låt den förgylla samvaron med vännerna inne i värmen när de snåla vintervindarna viner runt husknuten. Upplev smakglädjen av den bärnstensfärgade drycken, den har en fyllighet som dröjer sig kvar och är utmärkt att servera varm. Den prisbelönta juleglöggen är omsorgsfullt framställd med vår speciella blandning av julens klassiska kryddor, till exempel ingefära, kanel och kardemumma. Vi använder bara naturliga kryddor och andra ingredienser och tar inga genvägar. Basen är gjord av äppelmust, vitt vin och är smaksatt med lime. Glöggen är alkoholfri för att alla ska kunna njuta.

Vi erbjuder även våra uppskattade presentförpackningar med marmelader, glögg, Yngdéns biscotti & knäcke, julkaffe & te, Råsnäs karameller, Ölandsoljan, mm. Vill du att vi gör en fin korg eller äppellåda att ge bort, så kontakta oss så ordnar vi det!

Öppet fredag 10-18, lördag 10-16 och söndag 12-16 alla helger fram till jul! Välkommen!